Logo Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
Accés restringit
Idioma del web:
Català Español English
Biblioteca
Biblioteca Josep Laporte
 

La Biblioteca Josep Laporte es crea com a centre de gestió del coneixement en l'àmbit de les ciències de la salut i de la vida. Ofereix serveis de documentació i disseminació del coneixement basant la seva activitat en les possibilitats que generen les tecnologies de la informació i la comunicació. Actualment s'hi troben una biblioteca presencial (a l'edifici de la Casa de Convalescència), una biblioteca digital, centres de gestió del coneixement i activitats de formació i de recerca i desenvolupament.

La biblioteca presencial de la Biblioteca Josep Laporte prové de la unió dels fons documentals de les biblioteques de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i la Unitat Docent de la UAB en aquest hospital.

COM ARRIBAR-HI
La Biblioteca es troba a l'edifici de la Casa de Convalescència, en el recinte de l'Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau. S'hi accedeix des del xamfrà que formen els carrers Sant Quintí i Sant Antoni Mª Claret.

HORARI DE SALA I PRÉSTEC
A partir del setembre, de dilluns a divendres de 8,30 a 20,30h. Nadal, Setmana Santa, juliol i agost: laborables (veure horaris especials)
Per a utilitzar la biblioteca és necessari la presentació del carnet d'estudiant.

LOCALITZACIÓ
Biblioteca Josep Laporte (Biblioteca Presencial)
St. Antoni Maria Claret, 171, planta -1 08041 Barcelona
Telèfon informació i renovació préstec: 93 433 50 40
e-mail: bib.laporte@uab.cat
 

Informació d'interès
Directora de l'Escola:

Mercedes Abades
MAbades@santpau.cat

Avís legal