Logo Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
Accés restringit
Idioma del web:
Català Español English
Apartats
Matriculació > Matriculació - Estudis Oficials
Matriculació estudiants de NOU ACCÉS
Grau en Infermeria 2017/18

Seguint els enllaços que trobareu més avall, podeu accedir a tota la informació, instruccions i documentació necessàries per formalitzar la matrícula dels estudiants de nou accés al Grau en Infermeria en el curs 2017/18. De la mateixa manera, també podeu consultar els calendaris acadèmic i academicoadministratiu i tota la informació relativa als preus i al règim de permanència.

Els terminis de matriculació estan especificats en el calendari academicoadministratiu.Automatrícula per 2n, 3r i 4t de Grau en Infermeria
Any acadèmic 2017/18

Seguint els enllaços que trobareu més avall, podeu accedir a tota la informació, instruccions i documentació necessàries per formalitzar la matrícula dels cursos 2n, 3r i 4t del Grau en Infermeria per al curs 2017/18. De la mateixa manera, també podeu consultar els calendaris acadèmic i academicoadministratiu i tota la informació relativa als preus i al règim de permanència.

La modalitat de matriculació és online (automatrícula), i el termini per fer-la s’inicia el 14/07/2017 a les 10:00h i finalitza el 21/07/2017 a les 13:00h.Transferència i Reconeixement de Crèdits ECTS

Si tens estudis universitaris parcials i vols transferir i reconèixer els crèdits, hauràs de sol·licitar-ho abans de fer la matrícula. 

Seguint l’enllaç, podeu consultar la Normativa de Transferència i Reconeixement de Crèdits ECTS de la UAB.


Assegurança escolar

L’assegurança escolar és obligatòria per als menors de 28 anys i protegeix de les contingències i de les despeses ocasionades dins del territori nacional. 

Per a més informació, consultes els webs de:


Assegurança complemèntaria
Per a estudiants de Grau en Infermeria 2017/18

Els i les estudiants que es matriculin d'assignatures de pràctiques curriculars i els d'intercanvi estan obligats a disposar d'una assegurança complementària d'accidents i de responsabilitat civil.

Per a més informació, podeu consultar el web de la UAB.

 


Assegurança complementària de mobilitat (Erasmus i Programa Propi)

Si tens pensat participar en un programa d'intercanvi internacional durant aquest curs, en el marc d'una beca Erasmus o del Programa Propi de la UAB, has de contractar l'assegurança complementària de mobilitat, que consisteix en una assegurança d'assistència de viatge que cobreix despeses mèdiques per malaltia o accident.

Per a més informació, podeu consultar el web de la UAB.

Informació d'interès
Secretària de Gestió Acadèmica i Administrativa EUI:

Cristina Baciero

Personal de Gestió Acadèmica

Silvia del Pino
Raquel Pujol
Magdalena Sánchez
Neus Taribó

Consergeria

César Diéguez

A/e: seui@santpau.cat
A/e: secretariaeui@santpau.cat

Avís legal