Logo Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
Accés restringit
Idioma del web:
Català Español English
Apartats
Matriculació > Matriculació - Estudis Propis
Procediment de matriculació màsters propis
Any acadèmic 2017/18

Seguint els enllaços que trobareu més avall, podeu accedir a tota la informació, instruccions i documentació necessàries per formalitzar la matrícula dels màsters que ofereix l’EUI per al curs 2017/18. De la mateixa manera, també podeu consultar els calendaris acadèmic i academicoadministratiu i tota la informació relativa als preus i les formes de pagament.

La modalitat de matriculació és online (automatrícula), i els terminis per fer-la estan especificats en el  document “Procediment i instruccions matrícula màsters”. En aquest mateix document, també hi trobareu informació sobre l’assegurança complementària (de contractació obligatòria per a tots els estudiants matriculats als màsters). 


Assegurança Complementària
Estudiants matriculats als màsters propis 2018/19
 

La UAB ofereix, a tots els seus estudiants, poder contractar una assegurança complementària. El període de cobertura és el curs acadèmic en el qual es contracta l'assegurança, és d'abast europeu, durant les 24 hores del dia, tant en la vida lectiva com la no lectiva, incloses les vacances i pràctiques, dins i fora del campus universitari.

Per gaudir-ne cal que es contracti l'assegurança directament amb la companyia. El preu és de 5,14€  i s'ha de gestionar des de:

Després d'haver fet la contractactació, l'estudiant rebrà el certificat d'alta de l'assegurança (poliça) en 24/48 hores. Aquest certificat d'alta s'ha de portar a la Secretaria de l'Escola entre el 6 i 13 de setembre de 2017 de 10:30h a 14:00h i sempre abans de començar el màster en el que s'ha matriculat.

Preu: 5,14€ (estudis únicament a Espanya) 

Informació d'interès
Secretària de Gestió Acadèmica i Administrativa EUI:

Cristina Baciero

Personal de Gestió Acadèmica

Silvia del Pino
Raquel Pujol
Magdalena Sánchez
Neus Taribó

Consergeria

César Diéguez

A/e: seui@santpau.cat
A/e: secretariaeui@santpau.cat

Avís legal